Cum comand

Shopping-ul online la DESIGN YOUR CORNER este un proces sigur si rapid.

Pentru a plasa o comanda pe site, Clientul are doua posibilitati:

a).Sa isi creeze un cont de utilizator, prin completarea unui formular
b).Sa comande fara a avea un cont de utilizator inregistrat

Pentru prima varianta de plasare a comenzii, respectiv a), Clientul va trebui sa isi aleaga un nume de utilizator (adresa e-mail) si o parola pentru a-si crea un cont de utilizator. Pe tot parcursul utilizarii site-ului DESIGN YOUR CORNER, Clientul trebuie sa se asigure ca nu dezvaluie autentificarea si parola contului sau. O data inregistrat in contul de utilizator cu datele sale si parola, Clientul devine responsabil pentru toate acțiunile efectuate în timpul utilizarii site-ului, inclusiv plasarea unei comenzi.

Clientul declară pe propria raspundere că toate informațiile cu caracter personal furnizate in cadrul formularului sunt complete și corecte, în scopul de a facilita identificarea lui exacta în orice situație.

Clientul poate rezilia în orice moment abonamentul la Site și închide contul său de utilizator. În acest scop, Clientul va adresa o cerere scrisa de reziliere la adresa de e-mail office@designyourcorner.com.

Alegerea celei de-a doua variante, respectiv b), in achizitia online de la DESIGN YOUR CORNER, presupune introducerea datelor personale de catre Client de fiecare data cand plaseaza o comanda.

DESIGN YOUR CORNER nu isi asuma responsabilitatea pentru datele personale introduse incorect de catre Client sau pentru consecințele care pot decurge din acest fapt, ca de ex.întârzieri în timpul procesului de livrare.

În timp ce navigheaza pe site, Clientul poate adăuga un produs în coșul de cumpărături, apasand pe butonul "Comanda". Dacă doriți modificarea selecției, apasati pur și simplu pe butonul "elimina" din dreptul produsului de care nu aveți nevoie. În orice moment până la confirmarea comenzii finale, Clientul are posibilitatea sa parcurga lista produselor si sa se razgandeasca, sa modifice din cantitati sau chiar sa elimine unul sau mai multe produse selectate. Pentru a continua cumparaturile, apasati butonul "Continua cumparaturile". Pentru a finaliza comanda, apasati butonul "Spre finalizarea comenzii”.

Dacă aveți întrebări sau ati dori orice sfat legat de produsele de pe site, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: office@designyourcorner.com.

Prin lansarea unei comenzi pe site,Clientul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care DESIGN YOUR CORNER isi deruleaza operatiunile.

Odata validat coșul de cumpărături, Clientul va confirma comanda prin:

- Completarea tuturor informațiilor solicitate,

- Acceptarea Termenilor si Conditiilor,

- Validarea plății,

Prin urmare, dand clic pe butonul "Finalizeaza Comanda", Comanda reprezinta o promisiune din partea Clientului catre DESIGN YOUR CORNER de a cumpara bunuri de pe site.

Ulterior confirmarii comenzii, Clientul va primi in vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea DESIGN YOUR CORNER, privind disponibilitatea si detaliile comenzii.Contractul intra astfel in vigoare, doar dupa email-ul de confirmare al DESIGN YOUR CORNER; din acest moment comanda se considera acceptata, iar DESIGN YOUR CORNER se obliga sa isi indeplineasca termenii contractuali.

Vă rugăm să rețineți că este responsabilitatea d-voastra de a verifica email-ul de confirmare primit si de a ne sesiza imediat de eventualele erori la adresa: office@designyourcorner.com.

În cazul în care un produs ar fi indisponibil, DESIGN YOUR CORNER va informa cat mai curand posibil Clientul despre aceasta situatie, și va elimina produsul de pe Site. Daca este cazul, DESIGN YOUR CORNER va informa Clientul asupra noilor disponibilități ale Produsului sau poate sugera un schimb cu un produs similar. În cazul in care clientul refuza aceasta varianta, DESIGN YOUR CORNER va rambursa in totalitate suma platita în termen de (30) de zile de la confirmarea refuzului.