Incepand cu 1 octombrie, Design Your Corner, alaturi de Urban Woods si Atelier Mustata, participa la campania Heidi, "Castiga coltul tau neplictisitor".

KV-final (1) (1)

In cadrul campaniei care se va desfasura pe parcursul a trei luni, din octombrie pana la sfarsitul lui decembrie, Heidi va acorda mai multe premii mari si mici, constand in obiecte de mobilier romanesti,  printre care si cele 2 masute prezente pe site-ul nostru: masuta Mara si Masuta de frasin cu margine neagra.

colt dark (1)

Aceasta noua actiune destinata iubitorilor de ciocolata face parte din gama mai larga de initiative prin care Heidi s-a asociat de-a lungul timpului cu branduri romanesti de design. De exemplu, in toamna anului 2017, Heidi a oferit premii #neplictisitoare de la designerul de pantofi Mihai Albu, iar in vara acestui an, a colaborat cu designerul Lana Dumitru si a facut cadou iubitoarelor de moda si ciocolata, binecunoscutele creatii cu motive etno sub acelasi slogan.

Poate putini stiu, dar Heidi este un brand de ciocolată romanesc, fondat in anul 1994, in Romania, de catre familia elvetiană Laederach. In momentul de fata Heidi este cel mai mare exportator local de ciocolata, ciocolata care este produsa in fabrica din orasul Pante­limon (judetul Ilfov).

Toate detaliile noii campanii pot fi accesate pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Pe scurt, in perioada octombrie-decembrie, trebuie sa cumperi ciocolata Heidi aflata in promotie, razuiesti sticker-ul de pe ambalaj si te inscrii in tombola introducand codul pe site.

Prin tragere la sorti poti castiga zilnic sau saptamanal obiecte decorative si piese de mobilier unicat pentru a-ti mobila casa ta de vis. Ce variante de ciocolata trebuie sa cumperi pentru a te inscrie in concurs? Orice tableta Heidi din gama Dark, Grand’Or sau Florentine.

heidi_design_your_corner

Pentru o vizibilitate cat mai crescuta a promotiei, Heidi a cooptat-o in aceasta calatorie pe Dana Rogoz, in calitate de ambasador al brandului.

Campania se va desfasura pe mai multe canale: de la online, Facebook, outdoor cat si in cadrul unor cunoscute supermarket-uri si hypermarket-uri, unde veti fi intampinati de insulele Heidi.