romanian_design_weekAjuns la cea de-a patra ediție, Romanian Design Week, un proiect marca The Institute s-a desfășurat anul acesta pe parcursul a 17 zile, mâine fiind ultima zi când puteți vizita Expoziția centrală din Piața Amzei.

Locația modernizată în urma unui concurs de proiecte din 2006, a fost special aleasă pentru a contribui la reinventarea și revitalizarea spațiului Pieței Amzei și la reintroducerea acestuia în circuitul urban al Bucureștiului.

Ca în fiecare an, expoziția centrală Romanian Design Week a inclus proiecte de design din ultimul an din toate domeniile: Arhitectură, Urbanism si Design Interior, unde puteți  descoperi în imagini unele dintre cele mai stylish locuri din București și nu numai, dar și secțiuni precum Design grafic şi ilustraţie, Design Vestimentar şi Design de obiect, categorie unde se regăsesc  și o parte din produsele de pe Design Your Corner.

Pentru toți iubitorii de artă, design și arhitectură, este cel mai bun prilej de a vizita o expoziție care de la an la an a capătat o anvergură din ce în ce mai largă și care sperăm noi, va impune Bucureștiul ca un adevarat hub creativ .

 

romanian design week

scaune traditionale lemn

Scaune Takîm cu spătarele în formă de ustensile de bucătărie și tacâmuri by Cristian Corvin

masute lemn

romanian design week

Cutii din lemn de frasin pentru ceai by Woodish

obiecte ceramica

Seturi ceramică by Mădălina Teler

stand ubikubi

Stand Ubikubi

ubikubi1

 

stand ubikubi

kaptura de aer

 

Scaun Counterpoise by Kaptura de Aer

atelier_mustata

Fotoliu Lena albastru și măsuța de cafea Mara by Atelier Mustață

sectiune_design_interior

stardust architects

Concept design interior by Stardust Architects

romanian design week

 

Taburet stânga by Ana Ioana Crețu, taburet dreapta by Miso Architects și măsuță consolă by Ana Barbu

materia

Masă și tabureți Materia