Reportaje

 • expozitie_diploma2018_1  Din seria lucrurilor bune care care se intampla in Bucuresti a fost si recent incheiata expozitie "Diploma 2018", dedicata in totalitate tinerei generatii din industriile creative.

  Festivalul "Diploma 2018", ajuns deja la cea de-a cincea editie, este un proiect initiat de The Institute si sustinut de Unicredit Bank, care anul acesta a reunit sub aceeasi umbrela un board creativ de 40 nume cunoscute din arhitectura, urbanism, fashion, design de obiect dar si antreprenori in domeniul artelor si al designului. Ei au avut dificila misiune de a selecta o serie de lucrari ale tinerilor absolventi din facultatile de profil. Citeste mai multe

 • romanian_design_week  Ajuns la cea de-a patra ediție, Romanian Design Week, un proiect marca The Institute s-a desfășurat anul acesta pe parcursul a 17 zile, mâine fiind ultima zi când puteți vizita Expoziția centrală din Piața Amzei.

  Citeste mai multe

 • romanian design week

  Hanul Gabroveni a găzduit în perioada 15-24 cea mai importantă manifestare pentru iubitorii designului: Romanian Design Week. A fost prima ediție cu participare internațională, care a inclus expozanți din Olanda, Austria, Cehia, Suedia, Danemarca și Finlanda.

   

  Romanian Design Week,  cea mai importantă manifestare de design, cel mai mare eveniment al iubitorilor de lifestyle și creativitate și-a închis porțile duminică, 24 mai. Au fost 10 zile de evenimente, conferințe și expoziții tematice care au atras atenția prin autenticitate și actualitatea temelor aduse in discuție. Două dintre ele, “Floral Architectures. When product design meets floral design” și “RE-compus” au fost prezentate pe larg și pe www.designyourcorner.com. Citeste mai multe

3 Articol(e)