colectie twig lemn

Design Your Corner  vă propune o călătorie în spațiul obiectelor de design interior care au și pot spune o poveste. Sunt obiecte care fac diferența între stil și obișnuit, sunt obiecte care inspiră, seduc și cuceresc orice iubitor al design-ului interior.

 

Adevăratul Black Friday se organizează peste tot în lume în ultima vineri din luna noiembrie. Design Your Corner respectă această tradiție și oferă reducerile pentru obiectele din catalogul său între 27 noiembrie - 1 decembrie. Majoritatea obiectelor de design prezente pe Design Your Corner pot fi achiziționate în această perioadă cu discounturi de până la 35%!

 

Black Friday 2015: Prezentarea sună simplu: masuță cafea lemn cireș. Când o privești nu ai însă cum să nu apreciezi creativitatea design-ului. Combinația blatului de stejar, care evidențiază textura lemnului de cireș și piciorele de fier forjat îți oferă o imagine care poate oricând să facă parte din orice amenajare de interior, fie modernă, contemporană sau industrială.

masuta cafea black friday

Detalii aici: MASUTA CAFEA LEMN CIREȘ

 

Black Friday 2015: Un EL și o EA.  Pare greu de imaginat, dar sunt prezenți și în designul de interior. Scaunele Mister Him și Miss Her sunt absolut de poveste. Realizate manual, întruchipiază două personaje vesele și cu totul speciale.

scaune black friday

Detalii aici: MR. HIM

 

Black Friday 2015: Unul pe față, unul pe dos. Scaunul 2 Seat are un design interactiv, compus din două fețe, care prin simpla răsturnare se poate transforma într-un ”low chair” și invers. Ambele fețe sunt proiectate în relație una cu cealaltă pentru a obține un volum bine controlat, însă fără a compromite ergonomia lor.

scaune lemn black friday

Detalii aici: 2SEAT

 

Black Friday 2015: Feel the little chair. Scaunelul POM - POMS Three Legged Stool reprezintă reinterpretarea unui obiect tradițional românesc cu ajutorul unor elemente neconvenționale. Totul a pornit de la posibilitatea de a simți, fără participarea vizuală, a unor texturi foarte diferite. Este conceput din 3 materiale puternic contrastante - picioarele sunt realizate din lemn masiv frezat, iar șezutul din beton turnat manual, acoperit cu o pernă din pom-poms de diferite culori, pernă realizată manual.

tabureti black friday

Detalii aici: POM-POMS THREE LEGGED STOOL

 

Black Friday 2015: Întoarcerea la natură. Taburetul de stejar constituie un experiment de asociere între un blat de stejar, prelucrat manual, și picioare din lemn, lăsate în forma lor naturală după despicare. Poate constitui un element sculptural într-un interior modern.

masuta cafea black friday

Detalii aici: TABURET STEJAR

 

Black Friday 2015: Bring us together. Așa se numește masuța de cafea care poate fi soluția perfectă pentru a aduce în jurul ei familia, prietenii, pe toți cei apropiați. "Bring us together" este un obiect de design interior cu detalii decorative care amintesc de motivele florale taranesti.

masuta cafea black friday

Detalii aici: BRING US TOGETHER

 

Black Friday 2015: Tui Table este concepută pentru a avea un caracter multifuncțional și interactiv. Ea servește ca o masuță de cafea cu spațiu de stocare. Elementele masuței sunt inspirate de motive tradiționale românești, utilizate la fabricarea de mobilier. Aceste elemente dau obiectului o identitate aparte, ușor recognoscibila de către orice utilizator.

masuta cafea black friday

Detalii aici: TUI TABLE

 

Black Friday 2015: Acestea sunt doar o parte din obiectele de design pe care Designyourcorner.com vi le propune ca povești de succes. Sunt obiecte care atrag, obiecte care pot aduce un plus în orice casă sau apartament. Sunt și obiectele pe care le veți găsi, în scurt timp, în lista de reduceri de Black Friday a siteului nostru! Enjoy it!

Citește și:

DESIGNYOURCORNER: AMENAJARE TIP LOFT, APARTAMENT ”DOGARILOR” BUCUREŞTI - AMPLIFICARE SPAȚIU, LUMINĂ, PLACARE LEMN VECHI

DESIGNYOURCORNER: AMENAJARE APARTAMENT CU O ÎMBINARE SPECTACULOASĂ ÎNTRE LEMN MASIV, BETON APARENT ȘI METAL