Povești de succes

 • vis scris Momentul când un părinte îi spune propriului copil ”noapte bună” este neprețuit. Este poate momentul în care dragostea dintre un părinte și copil atinge un punct maxim.  Design Your Corner oferă tuturor părinților un altfel de ”noapte bună” care poate să îi facă pe micuți și mai fericiți.

  ”Vis scris” este un obiect de design interior care dă căldură și lumină oricărui dormitor de copil. Este un corp de iluminat, dar în același timp și... tablă de scris. În orice seară tatăl și mama pot lăsa un mesaj scris pentru copil. În orice seară, copiii pot lăsa un mesaj scris pentru părinții lor.

  Acest obiect, greu de încadrat, este în primul rând un fragment de poveste ce își proiectează umbra pe perete, o lampă de veghe în timpul somnului, dar și o tablă de scris. Imaginația copiilor nu are nevoie decât de mici impulsuri pentru a călători în cele mai încântătoare lumi. "Vis Scris" le oferă tocmai acest pretext de visare.

  Vis Scris. Visul unei nopți de iarnă pentru orice copil!

  Obiectul poate fi gasit pe www.designyourcorner.com la categoria ”Corpuri de iluminat”.


 • colectie twig lemn

  Design Your Corner  vă propune o călătorie în spațiul obiectelor de design interior care au și pot spune o poveste. Sunt obiecte care fac diferența între stil și obișnuit, sunt obiecte care inspiră, seduc și cuceresc orice iubitor al design-ului interior.

   

  Adevăratul Black Friday se organizează peste tot în lume în ultima vineri din luna noiembrie. Design Your Corner respectă această tradiție și oferă reducerile pentru obiectele din catalogul său între 27 noiembrie - 1 decembrie. Majoritatea obiectelor de design prezente pe Design Your Corner pot fi achiziționate în această perioadă cu discounturi de până la 35%!

  Citeste mai multe

 • milan design week 2014
  Credit fotografii: © Ruxi Sacalis

  Milano Design Week a reprezentat prima participare, la un eveniment de o asemenea anvergură, pentru Ruxandra Sacaliș, Codrin Stănciulescu și Mira Ene. Tinerii designeri povestesc cum au ajuns să expună, acum doi ani, la cel mai prestigios salon de design din lume.

  Milano Design Week, cea mai cunoscută expoziție de design din lume, a găzduit şi primele standuri ale unor designeri români. Ruxi Sacaliş şi 201 Design Studio, reprezentat de Codrin Stănciulescu şi Mira Ene, i-au impresionat pe participanţi, creativitatea şi produsele lor fiind remarcate şi de prestigioasa revistă Elle Decor Italia. Participarea la Milano a fost o experienţă unică pentru cei 3 români, care au relatat pentru designyourcorner.com întreaga poveste a participării. Citeste mai multe

3 Articol(e)