silva artis expozitie

Pe harta Romanian Design Week 2015 se înscrie săptămâna aceasta înca un eveniment dedicat iubitorilor de profil. RE-compus este o expoziție colaterală, organizată de Poteca Studio și arh. Alina Turdean la Casa Carol 53. Pentru al treilea an consecutiv, această locație devine locul perfect pentru un amestec interdisciplinar hotărât să deschidă dialogul asupra designului responsabil.

 

Expoziția a încercat să atragă atenția asupra design-ului responsabil față de natură și viitor, de altfel tema principală a evenimentului, într-un cadru creat pe note muzicale și arome culinare. Deschiderea oficiala a evenimentului care a avut loc sambăta trecută, a beneficiat și de participarea echipei FROG. Aceasta a pregătit participanților o lecție delicioasă de FOOD WASTE.NOT - un manifest pentru consum rațional extrem de apetisant.

În cadrul expoziției au putut fi admirate un mix de obiecte de design, de la obiecte de mobilier, piese arhitecturale, lămpi supradimensionate, module de gradini verticale, toate expuse într-un cadru fascinant. Majoritatea obiectelor sunt realizate din materiale recuperate precum : hârtie, metal, lemn, textile, ţevi metalice tocmai pentru a evidenția importanța responsabilității față de mediu în strânsă corelație cu un design sustenabil. 

Printre obiectele expuse s-au numărat creațiile sculpturale din lemn masiv marca Silva Artis, masuța de cafea Leaf, semnată Alina Turdean & Anca Trestian, lămpile din hârtie reciclată by Atelier A4, dar si lucrările multor alți designeri precum: Bogdan Alexandru, Adrian Balcau, Bulb 27, Florin Botea, Kovacs Csaba, Iulia Ignat, Anca Miron, Mihai Morarescu, Razvan Nastase, Old New Design, Old School Division, Poteca Studio, Liviu Puzderca, Uzina 55 Ploesci, Vloop, Wood be Nice.

lemn masiv silva artis

Obiecte din lemn masiv Silva Artis, printre care taburetul din stejar înalt și depozitarea arhitecturală Cubik, ambele la vânzare și pe www.designyourcorner.com.

masuta lemn masiv

Designyourcorner: Obiecte din lemn masiv marca Silva Artis și module de grădini verticale Poteca Studio

masuta cafea design

Module de grădini verticale Poteca Studio și masuța de cafea Leaf by Alina Turdean & Anca Trestian, care se regăsește la vanzare pe www.designyourcorner.com.

lampa suspendata Atelier A4

Lampă suspendată marca Atelier A4 și module de grădini verticale Poteca Studio.

lampa Atelier A4

Lampă supradimensionată marca Atelier A4 

lampa hartie reciclata Atelier A4

Lampă din hârtie reciclată by Atelier A4

eveniment romanian design week

 

eveniment romanian design week

Citește și:

MARILE CASE DE MODĂ RESTAUREAZĂ MONUMENTELE DIN ROMA! FENDI A ALOCAT 2,5 MILIOANE DE EURO PENTRU FONTANA DI TREVI

DESIGNYOURCORNER: “WHEN FLORAL DESIGN MEETS PRODUCT DESIGN”, UN EVENIMENT GĂZDUIT DE KAPTURA DE AER