Baruri

  • amenajare_soto5    Design Your Corner continua sa prezinte amenajari care atrag prin creativitate si inovatie. Soto este un cafe bar recent deschis, situat pe  Strada General H. M. Berthelot 86 in inima Cartierului Creativ. Beneficiarii si-au dorit un loc in care clientii si prietenii sa se simta bine, un loc in care ei sa se regaseasca. Si-au dorit ceva simplu, dar fara a fi simplist, un loc aerisit in care sa simti ca dispui de spatiu.
  • barul shoteria    Arhitectul Alina Turdean a adus în București un concept cu totul aparte, în care fiecare dintre noi este invitat la o evadare spectaculoasă din rutină și din șabloanele care ne înconjoară în ziua de azi: barul - gară. Fiind rezultatul unei frumoase și deschise colaborări cu Alex Stoichițoiu, Bogdan Jantea, Radu Tănase și Vlad Hancu, conceptul de pre-drinking propus de ei, momentan unic la noi în țară, se potrivește mănușă cu dimensiunile reduse ale spațiului unei foste croitorii, care acum a devenit Stație de Prima Alcoolizare.

     

    Când intri, chiar ai sentimentul că ești într-o gară, iar atmosfera te poartă într-o lume cu totul aparte. Barul - gară din Centrul Vechi este altceva, este biletul către un univers unic pe care mulți dintre noi îl pierdusem. Totul a fost gândit din punct de vedere vizual, integral conform conceptului de Gară – spațiu de tranzit, dar și de așteptare.  Citeste mai multe

2 Articol(e)