RO

Just another Design Your Corner Sites site

 • expozitie_diploma2018_1  Din seria lucrurilor bune care care se intampla in Bucuresti a fost si recent incheiata expozitie "Diploma 2018", dedicata in totalitate tinerei generatii din industriile creative.

  Festivalul "Diploma 2018", ajuns deja la cea de-a cincea editie, este un proiect initiat de The Institute si sustinut de Unicredit Bank, care anul acesta a reunit sub aceeasi umbrela un board creativ de 40 nume cunoscute din arhitectura, urbanism, fashion, design de obiect dar si antreprenori in domeniul artelor si al designului. Ei au avut dificila misiune de a selecta o serie de lucrari ale tinerilor absolventi din facultatile de profil. Citeste mai multe

 • Incepand cu 1 octombrie, Design Your Corner, alaturi de Urban Woods si Atelier Mustata, participa la campania Heidi, "Castiga coltul tau neplictisitor".

  KV-final (1) (1) Citeste mai multe

 • amenajare_soto5  Design Your Corner continua sa prezinte amenajari care atrag prin creativitate si inovatie. Soto este un cafe bar recent deschis, situat pe  Strada General H. M. Berthelot 86 in inima Cartierului Creativ. Beneficiarii si-au dorit un loc in care clientii si prietenii sa se simta bine, un loc in care ei sa se regaseasca. Si-au dorit ceva simplu, dar fara a fi simplist, un loc aerisit in care sa simti ca dispui de spatiu.
 • Iluminatul este unul dintre elementele esențiale ale unei amenajari și poate si poate schimba perceptia asupra nuantelor dintr-o incapere, de la culoarea la aspectul covorului. De aceea este important să vă planificați etapa din start și să luați în considerare toate sursele de lumină de care aveți nevoie, indiferent dacă este vorba de lumini de perete deasupra canapelei unde cititi sau de un candelabru care luminează întreaga cameră.

  Iata mai jos cateva din sugestiile noastre:

  Corpuri de iluminat pentru living

  1. Adauga o lustra statement tip candelabru 

  Indiferent dacă optati pentru varianta calasica sau pentru un pandantiv modern, un corp de iluminat remarcabil poate completa un living. Utilizați piesa pentru a lumina zona de ședere și pentru a crea un punct focal. Lustra Carioca din pozele de mai jos are instalat un întrerupător ce permite iluminatul partial sau a tuturor beciurilor in functie de necesitate si atmosfera dorita. Citeste mai multe

 • Cand spui living te gandesti la cea mai importanta zona a unei case. Un spatiu in care petreci cel mai mult timp si in care incerci sa te simti relaxat si confortabil, sa te incarci cu energie pozitiva. Amenajarea livingului devine astfel o provocare pentru oricine.

  Vezi masuta de cafea din stejar care poate face diferenta in orice living

  Editorii de la Freshome au depistat 4 greseli care apar foarte des in multe dintre  amenajarile de living. Le puteti gasi mai jos impreuna cu explicatii si argumente pentru fiecare din ele si, cel mai important cu cateva tipsuri prin care le puteti indrepta. Cateodata, micile trucuri fac diferenta.

  Proportii gresite ale elementelor

  Proportiile intre elementele de mobilier este una din cheile unei amenajari de living reusite. Acest concept al proportiilor unitare reprezinta practic modul cum elementele dintr-o sufragerie se armonizeaza intre ele si metin echilibrul vizual. Citeste mai multe

 • masute scandinave living room  Suprafața desfășurată relativ redusă a constituit una dintre principalele provocări ale arhitecților de la Outbox Studio pentru amenajarea de față. Este vorba de 150 mp împărțiți între partner, etaj și mansardă într-o locuință din Pipera, care ar trebui să acomodeze în mod eficient multiple spații pentru diversele preocupări ale membrilor familiei. Din fericire, clienții au știut destul de bine ce își doresc astfel încât conceptul s-a conturat destul de ușor, respectând nevoile actuale ale familiei.  Citeste mai multe

 • living modern
  Design Your Corner vă propune o nouă amenjare spectaculoasă din care puteți să vă inspirați. Este vorba de un apartament de 90 de mp, cu un spațiu generos, bine compartimentat.  Arhitectul Petru Darida și echipa sa de la Outbox Studio au ales pentru zona de zi un concept open space care cuprinde bucătăria, zona de living, dezvoltată în jurul canapelei și zona de dining. Separat sunt cele două dormitoare, fiecare cu baie proprie.  Citeste mai multe

 • castelul de lut  Porumbacu de Sus, 30 de kilometri de Sibiu. Acestea sunt coordonatele Castelului de Lut Valea Zânelor, un loc care atrage deja zilnic sute de turiști dornici să evadeze din betonul și aerul sufocant al orașelor într-un loc în care atmosfera din Albă ca Zăpada își dă mâna cu cea din Harry Potter.

  Citeste mai multe

 • romanian_design_week  Ajuns la cea de-a patra ediție, Romanian Design Week, un proiect marca The Institute s-a desfășurat anul acesta pe parcursul a 17 zile, mâine fiind ultima zi când puteți vizita Expoziția centrală din Piața Amzei.

  Citeste mai multe

 •  

  living cu semineu si caramida alba  Arhitectul Omid Ghannadi a realizat o nouă amenajare care poate concura oricând cu orice alt proiect de acest gen din lume. Pentru a putea crea acea atmosferă de cămin pe care o doreau beneficiarii, în paralel cu păstrarea aerului urban al locuinței situată în centrul Bucureștiului, el a optat pentru o combinație îndrăzneață de materiale și texturi. 

  Design Your Corner: Masuta cafea din frasin cu blat neregulat si margine vopsita in negru

  În cazul proiectelor rezidențiale, conceptul este mereu conturat de viitorii beneficiari. În cazul de față este vorba despre o familie tânără: soț, soție și copil. Aceștia și-au dorit un cămin călduros, confortabil, care să fie în același timp adaptat unui mod contemporan de viață. Beneficiarii sunt tineri antreprenori, au o afacere proprie și duc un trai dinamic. Astfel, amenajarea gândită de Omid Ghannadi vine să întâmpine stilul lor de viață. Spre exemplu regăsim în apartament o varietate de materiale care crează o ambianță urbană, păstrând în același timp atmosfera homey dorită de familie. Citeste mai multe

Articolele de la 1 la 10 din 26 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3